Bortavinst för förväntade topplaget

Fotbollshelgen i Degerfors kompletterades i söndags med att damlaget tog emot Boo FF på Stora Vallas konstgräsplan. Boo, som förra året vann sin division 1-serie och kvalade till Elitettan, har ambitionen att i år ta ett steg upp i seriesystemet. Trots detta var det de rödvita tjejerna som inledde bäst och kunde ta ledningen med 1–0. Efter målet tog dock Boo över kommandot och kunde redan tio minuter efter ledningsmålet kvitter till 1–1. I andra halvlek hade Boo fortsatt grepp om matchen och kunde rättvist göra ytterligare två mål för att fastställa slutresultatet till 1–3. Matchbilder finns här.