Cupavancemang

Igår möttes länsrivalerna Örebro SK och Degerfors IF i en match i Svenska Cupen. Hemma på Grönpepparparkens IP var det Örebro som tidigt tog ledningen med 1–0. Degerfors lät sig inte nedslås utan med hjälp av ett högt presspel höll de upp spelet bra. Degerfors nyförvärv Sara Sandberg, för övrigt från just Örebro, kunde i mitten av halvleken kvittera till 1–1 innan Jessica Edvardsson gjorde ledningsmålet till 1–2 strax innan paus. I andra halvlek fortsatte Degerfors sitt optimistiska spel och fick till slut en straff med sig som Sara Sandberg säkert satte i mål. Slutresultatet 1–3 var därmed spikat och det blir Degerfors som tar ett kliv till i cupspelet. Matchbilder finns här!