Fortsatt jakt på division 1-plats

Igår hade Degerfors IF:s damer chansen att säkra fortsatt spel i division 1 under nästa år. Det som krävdes var en hemmaseger på Stora Valla mot Ljungskile SK. Gästerna tog ledningen på vad som i stort sett var sista sparken i första halvlek. Hemmalaget kämpade sedan till sig en kvittering i den 64:e matchminuten. Lyckan blev dock kortvarig och inom bara fem minuter kunde gästerna göra både 1–2 och 1-3. Förlusten innebär att jakten på direktplatsen till division 1 fortsätter på lördag. En seger borta mot Trollhättan innebär säkrat kontrakt medan en förlust kan innebära att det krävs kvalspel för fortsatt spel i Division 1 det omgjorda seriesystemet. Matchbilder finns här!