Het omstart av Allsvenskan

Igår var det dags för omstart av Allsvenskan där Degerfors tog sig an AIK på ett mycket varmt och soligt Stora Valla. Redan efter 13 minuter kunde Degerfors ta ledningen med 1-0 genom mål av Nikola Djurdjic. Gästerna tog efter det ett grepp om matchen och med några minuter kvar av halvleken kunde 18-åriga löftet Amar Abdirahman Ahmed kvittera till 1-1. Andra halvleken blev jämnare där båda lagen jagade ett segermål och båda tränarna uttryckte ett visst missnöje med resultat. Den allra vassaste chansen hade Adhavan Rajamohan som med matchens absolut sista spark fick ett friläge framför AIK:s Kristoffer Nordfeldt som dock räddade. Matchbilderna finns här!