Höstväder i april

När Degerfors IF:s damer förra helgen tog emot FC Djursholm var det långt ifrån ett varmt och härligt vårväder. Trots att almanackan visade på mitten av april gav vädret med endast några plusgrader, regn och vindbyar nära storm, mer känslan av slutet av oktober.

Matchen inleddes med ett tidigt mål av gästerna redan i den femte minuten. Efter att hemmalaget sedan gjort två mål under sista kvarten av första halvlek kunde de rödvita gå till pausvila med 2–1. I andra halvlek var det gästerna från Djursholm som allt mer tog över spelet. Två mål i mitten av halvleken gjorde att bortalaget tog ledningen med 2–3. Resultatet  kunde sedan relativt säkert kontrolleras för att ta med sig tre poäng på resan tillbaka österut. Bilder från matchen ses här!