Oavgjort i regnet

I ett väder som snarare påminde om oktober än början av augusti spelade igår Degerfors och Hertzöga ett Värmlandsderby i Division 1 Mellersta dam. Det var gästerna Hertzöga som tog tag i taktpinnen i första halvlek där hemmalaget mestadels fick jaga boll och räddades av målvakten Anna Zander. Trots detta var det de rödvita som efter 30 minuter tog ledningen med 1–0 på en hörna som skruvades direkt in i mål av Elin Lindbäck. Tidigt i andra halvlek vände sedan gästerna på matchen med två ganska snabba mål till ställningen 1–2. Hemmalaget kvitterade sedan till 2–2 och kunde därefter lyfta upp spelet och skapa en del på slutet, men sett till matchbilden får Degerforstjejerna vara nöjda med ett oavgjort resultat. Matchbilder finns här!