Oavgjort med mersmak

I söndags begav sig Degerfors IF till Friends Arena för match mot AIK. Redan i den åttonde minuten inträffade en otäck olycka där målvakten Alfie Whiteman slogs medvetslös efter en kollision med en AIK-spelare. In mellan stolparna kom Jeff Gal som redan efter fyra minuter på planen fick se en boll trilla in nät. AIK fortsatte att äga spelet under första halvleken, men de rödvita gästerna försvarade sig bra anförda i försvaret av just nämnda målvakten Jeff Gal och Rasmus Örqvist. I andra halvlek så gör gästerna mål efter enbart åtta spelade minuter efter starka kämpainsatser av Adam Carlén och ovan nämnda Örqvist. Ju längre matchen led, desto fler chanser skapade Degerforsarna. Efter ett par heta AIK-chanser dök den riktigt stora chansen att avgöra upp då Joe Gyau fick mer eller mindre öppet mål där en hemmaspelare kunde nicka bort bollen på mållinjen. Slutresultatet blev till slut 1-1 med mersmak för gästerna. Matchbilderna ses här!