Tre nya pinnar

Igår var det dags för årets andra hemmamatch för Degerfors då de på Stora Valla mötte Helsingborg. Matchens första halvlek präglades av ett relativt lågt tempo från båda lagen. Hemmalaget kunde dock ändå ta ledningen med 1-0 efter att Gustav Lindgren säkert placerat in en straff. En kvittering kom dock genom ett självmål där en rensning av Degerforsförsvaret istället blev till en lobb över målvakten Wille Jakobsson.

I andra halvlek blev det ett högre tempo med flest chanser för Degerfors. Gustav Lindgren höll sig på nytt framme och kunde med en direktskarv sätta dit 2-1 vilket också blev slutresultatet.