Tufft poängtapp

Efter förra veckans bortaseger mot Brommapojkarna hade förhoppningarna på en bra hemmamatch för Degerfors ökat. Motståndarna på Stora Valla igår var Uppsalalaget Sirius där matchen började med chanser för båda lagen utan någon riktigt het målmöjlighet. Efter dryga kvarten kunde gästerna ta ledningen med 0–1 efter ett nickmål. Sirius snabba kontringar resulterade till slut i ytterligare ett mål innan paus. Trots några chanser för de rödvita gick de in i omklädningsrummet och pausvilan mållösa. Tidigt i andra halvlek gjorde sedan gästerna 0–3 och luften gick då ur hemmalaget. Bilderna från drabbningen går att se här!