Viktig seger

På ett regnigt och grått Stora Valla där det kändes som att hösten tog ett hastigt grepp om sommaren spelade igår Degerfors och Sundsvall en ödesladdad match i Allsvenskan. En tidig straff för gästerna satte press på hemmalaget efter att Pontus Engblom säkert satt straffen bakom Alfie Whiteman. Mindre än tio minuter senare kunde dock Diego Campos kvittera efter ett volleyskott på ett inlägg. Tidigt i andra halvlek tog de rödvita ledningen med 2-1 efter en inövad frisparksvariant där Gustaf Lagerbielke blev siste man på bollen. Omar Faraj kunde sedan göra 3-1 efter att strax innan ha bränt ett jätteläge. Detta var första målet i den rödvita dressen för både Lagerbielke och Faraj. En skön seger firades sedan med lyckliga hemmafans. Matchbilderna finns här.