2016-04-23 EEM Basket Cup Eskilstuna

22-24 april var det dags för cuppremiär för killarna i KFUM Örebro Basket P05 då de begav sig till Eskilstuna och EEM Basket Cup. Det var ett gäng spända killar som på fredagseftermiddagen tog sig an Djursholm. När helgen sedan summerades hade fyra matcher spelats med lika många segrar som förluster som facit.

Från helgen tog killarna dessutom med sig många andra erfarenheter hem då cuplivet bjöd på mycket tider att hålla reda på, sena kvällar, disco m.m. Summeringen av helgen blev ett gäng mycket nöjda, men samtidigt trötta, killar som fått mersmak på att vara ute på cup. En rejäl samling bilder från helgen finns här. Ett par oredigerade filmer finns också att se i lagets grupp på Facebook för de som har tillgång till det.

EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup EEM Basket Cup